Υπηρεσίες

STUDY IN THE UK  – Γιατί να σπουδάσω στην Μ. Βρετανία :


Τα οφέλη των σπουδών στην Μεγάλη Βρετανία:

 

Η ανωτάτη εκπαίδευση στην Μ. Βρετανία αποτελεί πόλο έλξης για φοιτητές από όλο τον κόσμο δεδομένου της παγκόσμιας μεγάλης αναγνωσιμότητας τους.

 

Σπουδάζεις στην ειδικότητα που έχεις επιλέξει εξ αρχής και όχι σε οποια σχολή τελικά περάσεις. Επομένως σπουδαζεις το επάγγελμα που πάντα ονειρευοσουν.

 

Τα πανεπιστήμια είναι πολύ οργανωμένα και σε καθοδηγούν σε όλα σου τα βήματα προς την επιτυχία και την επίτευξη του στόχου σου, που δεν είναι άλλος από την εργασιακή σου αποκατάσταση.

 

Δεν χρειάζεται να δώσεις πανελλήνιες εξετάσεις, γίνεσαι δεκτός με τον βαθμό του απολυτηρίου λυκείου.

 

Το βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα ενθαρρύνει την ποικιλία στην διδασκαλία και σας παροτρύνει να διευρύνεται τους ορίζοντες σας μέσα από τα μέσα που σας προσφέρει. Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνετε να είστε ανεξάρτητοι, να αναλύετε ότι έχετε διαβάσει και φυσικά μα συζητάτε ανοιχτά τις ιδέες σας με τους καθηγητές σας σε σεμινάρια και συζητήσεις μαζί τους.

 

Όλες οι σχολές διαθέτουν εργαστήρια πληροφορικής εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και όλοι οι φοιτητές έχουν πρόσβαση 24/7.

 

Όλοι οι πρωτοετείς προπτυχιακοί και οι μεταπτυχιακού φοιτητές δικαιούνται εστίας, (όσο πιο νωρίς βέβαια κατοχυρώσουμε την θέση στο πανεπιστήμιο τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρούμε θέση σε εστίες του πανεπιστημίου γιατί διαφορετικά θα υπάρξει ταλαιπωρία ακριβώς επειδή έχουν μεγάλη ζήτηση)

 

Οι βρετανικές εστίες δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αντίστοιχες ελληνικές. Είναι καθαρές, περιποιημένες, δεν χρειάζεται να παρουσιάσεις χαμηλή φορολογική δήλωση για να σε κάνουν δεκτό, μέσα στο ενοίκιο που θα πληρώνεις τον μήνα περιλαμβάνονται τα εξής έξοδα : ρεύμα, νερό, θέρμανση, Internet και φυσικά πρέπει ν τονίσουμε ότι οι εστίες είναι επιπλωμένες επομένως δεν χρειάζεται να τρέξετε να βρείτε έπιπλα κάτι το οποίο απαλλάσσει τους γονείς των φοιτητών από επιπλέον άγχος και κούραση και έξοδα.

 

Οι καθηγητές βρίσκονται πάντα στα γραφεία τους και είναι πρόθυμοι να λύσουν απορίες σου οποιαδήποτε στιγμή.

 

Η γραμματεία της εκάστοτε σχολής είναι ανοιχτή μέχρι αργά το απόγευμα και όχι μέχρι νωρίς το μεσημέρι όπως είναι στην Ελλάδα.

 

Κύριο πλεονέκτημα του αγγλικού εκπαιδευτικού συστήματος είναι η ύπαρξη των πανεπιστημιακών tutors, κάτι το οποίο φυσικά απουσιάζει εντελώς από την Ελλάδα

 

Με την φοίτηση σου σε πανεπιστήμια της Μ.βρετανίας θα αποκτήσεις αδιαμφισβήτητα αναγνωρισμένα παγκοσμίως επαγγελματικά προσόντα καθώς η βρετανική ακαδημαϊκή υπεροχή είναι αναγνωρισμένη από όλα τα κράτη του κόσμου.

 

Το κόστος ζωής είναι πραγματικά πολύ φθηνότερο σε σχέση με το να σπουδάζεις στην Ελλάδα.

 

Όλοι οι φοιτητές δικαιούνται δωρεάν υγειονομική περίθαλψη από το εθνικό σύστημα υγείας της Μ.Βρετανίας με την εγγραφή τους στο πανεπιστήμιο.

 

Η φοίτηση στα πανεπιστήμια της Μ.Βρετανιας είναι 3 ετης, άρα μέσα σε 4 μόλις χρόνια θα έχεις και master. (*Εξαίρεση αποτελεί η ιατρική και η οδοντιατρική που είναι 5 ετής φοίτησης σε σχέση με την Ελλάδα που είναι 6 ετους φοίτησης ).Εάν το συγκρίνεις με το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας, όπου κυριαρχούν οι απεργίες και οι καταλήψεις τότε είναι πασιφανές ότι βγαίνεις κερδισμένος 2-3 χρόνια σε σχέση με το αν σπουδάζεις στην Ελλάδα. Το κέρδος άρα είναι διπλό, οικονομικό γιατί γλυτώνεις τα έξοδα τόσων ετών όσο και εργασιακό γιατί ήδη από το 4 έτος θα εργάζεσαι σε θέση που θα σου εξασφαλίσει το ίδιο το πανεπιστήμιο.

 

Προετοιμασία για την εξέταση το Ukcat ( UK Clinical Aptitude Test)

 

Η συγκεκριμένη εξέταση αναφέρεται σε υποψήφιους φοιτητές ιατρικής που θέλουν να σπουδάσουν ιατρική στην Μ.Βρετανια. Είναι απαραίτητη εξέταση και δίνεται σε εξεταστικό κέντρο στην Αθήνα κατόπιν κατάλληλης προετοιμασίας. Το city school σας προετοιμάζει υπεύθυνα με κατάλληλο διδακτικό υλικό απευθείας από την Μ. Βρετανία και έτσι εξασφαλίζεται το μεγαλύτερο δυνατό σκορ την ημέρα των εξετάσεων.

Αιτήσεις εγγραφής σε GMC, GDC, NMC

 

Αναλαμβάνουμε τις αιτήσεις για την εγγραφή ιατρών (με ή χωρίς ειδικότητα) στο γενικό ιατρικό συμβούλιο της Βρετανίας (general medical council), στο γενικό οδοντιατρικό συμβούλιο της Βρετανίας (general dental council) καθώς και τις αιτήσεις για την εγγραφή νοσηλευτών και αποφοίτων μαιευτικής στο νοσηλευτικό και μαιευτικό συμβούλιο της Βρετανίας (nursing and midwifery council)

Αιτήσεις για προγράμματα foundation στην Βρετανία (καλοκαιρινά και χειμερινά)

 

Με την πολυετή εμπειρία μας στο εκπαιδευτικό σύστημα της Μ.Βρετανιας ήμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε και να σας προτείνουμε προγράμματα foundation που έχουν ως στόχο την εισαγωγή σας σε πανεπιστήμια και κολέγια της Αγγλίας προσφέροντας σας παράλληλα μια μοναδική εμπειρία σπουδών.

 

Δωρεάν παρουσιάσεις με θέματα : σπουδές στην Μ.Βρετανία, Ιατρική ειδικότητα στην Μ.Βρετανία

 

Πραγματοποιούμε δωρεάν ενημερωτικές παρουσιάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας με θέμα σπουδές στην Μ.Βρετανία. Ενδεικτικά αναλύονται οι εξής τομείς: η επιδότηση που δικαιούνται όλοι οι φοιτητές για την κάλυψη των διδάκτρων της καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι οι φοιτητές σπουδάζουν δωρεάν, τις ειδικότητες που μπορεί να επιλέξει ο κάθε φοιτητής με βάση τη σχολή προτίμησής του, το συγκριτικά πιο οικονομικό κόστος ζωής ενός φοιτητή στην Αγγλία σε σχέση με αυτό της Ελλάδας και, τέλος, τη δεδομένη εργασιακή αποκατάσταση των φοιτητών με το πέρας των σπουδών τους μέσω του ίδιου του πανεπιστημίου στο οποίο φοιτά ο κάθε φοιτητής.

 

Υπηρεσία μεταφράσεων και επικυρώσεων

 

Αναλαμβάνουμε την μετάφραση οποιουδήποτε είδους κειμένου παρέχοντας ποιοτικές και εξειδικευμένες μεταφράσεις με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και ανταγωνιστικές τιμές. Το τμήμα μετάφρασης του City School παρέχει μετά φραστικές υπηρεσίες με εξειδίκευση σε νομικά, οικονομικά, διοικητικά, τεχνικά, ιατρικά και εκπαιδευτικά κείμενα από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα και το αντίστροφο. Αναλαμβάνουμε επίσης την επιμέλεια και συγγραφή κειμένων χάρη στην εμπειρία των διορθωτών και των γλωσσολόγων μας ήμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε θεματικό πεδίο σε διάφορους τομείς.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 

Πληροφορική

Διαθέτουμε ευέλικτα τμήματα πληροφορικής ενηλίκων για πιστοποιήσεις

 

  • Microsoft Office
  • Windows
  • Internet
  • Corel Draw
  • Photoshop

 

σε σύντομο χρονικό διάστημα με την διδασκαλία έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών και με ό,τι πιο σύγχρονο Software και Hardware υπάρχει στην παγκόσμια αγορά κάθε χρόνο.

 

SPANISH – GERMAN – ITALIAN – FRENCH Language Certifications

 

 

Τμήματα όλων των επιπέδων :

ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ             ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ             ΙΤΑΛΙΚΩΝ             ΓΑΛΛΙΚΩΝ

Μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποιήσεις άλλων ξένων γλωσσών πέρα των Αγγλικών. Με native spekers καθηγητές Ισπανικών, Γερμανικών, Ιταλικών και Γαλλικών αποκτάτε την εμπειρία της διδασκαλίας που μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορείτε να βρείτε.

 

eXTReMe Tracker